Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Kook de aardappelen gaar en plet ze met een vork. Meng de room en de 2 eieren onder de aardappelpuree en voeg zout en peper toe.
Pel en snipper de ui en knoflook.
Verwijder het vocht van de rode kool en laat eventjes uitlekken op keukenpapier.
Verwarm olijfolie in een pan en fruit de ui.
Bak de worsten bruin met de knoflook en snijd ze daarna in stukjes van max. 1 cm breedte.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Beboter de vorm van de quiche en bekleed met het deeg.
Bak de kruimeldeeg blind voor gedurende 15 min.
Haal de quichebodem uit de oven. Voeg de worstenstukjes, rode kool en aardappelmengsel toe en zet de quiche terug in de oven gedurende 20 minuten.
Serveer warm. Smakelijk!
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.