Meersschaert Geert
Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Afhaalpunt dans Kieldrecht
Meersschaert Geert
Products
À propos
Who we are
Geert Meersschaert en Kris Van Royen kochten een bestaand landbouwbedrijf dat ze uitbouwden tot een rundveebedrijf dat zich toelegt op het Belgisch witblauw ras.
Sinds 2014 doen ze aan hoeveverkoop en kan je er terecht voor het vlees van de vrouwelijke dieren. De verkoop gebeurt via het afhaalpunt op de boerderij of 2 andere afhaalpunten. Je kan het vlees ook aankopen via verschillende platformen zoals Cooperatie Smaak van Waas of Boeren en Buren.
Voor Geert en Kris geeft het bijzonder veel voldoening om de runderen op een duurzame manier te kweken en aan de man te brengen.
What products can you find here?
Het rund wordt verdeeld als het volledige dier verkocht is. Afhalen kan de eerstvolgende zaterdagnamiddag. De verdeeldata zijn terug te vinden op de website. De klant wordt altijd ruim op voorhand verwittigd.
Een standaardpakket bevat 2 kg stoofvlees, 0,7 kg rosbief, 2,5 kg biefstuk, 0,7 kg entrecote, 2,5 kg gehakt, 1,5 kg worst, 1 kg hamburger, 0,4 kg schenkel, 0,4 kg soepvlees en 0,5 kg saté. Alles is vacuüm verpakt en gelabeld en mooi gepresenteerd in een handige doos.
Daarnaast kan de klant zelf zijn producten kiezen. Een greep uit het assortiment: kogelbiefstuk, entrecote, biefstuk (1ste keuze), rosbief, stoofvlees, soepvlees/schenkel, gehakt, worst, hamburgers, satéstukjes, filet pure, lever, stoofvlees of bereid stoofvlees, rib eye, mergpijpje, blinde vinken en slavinken.
Bestellen kan via e-mail: info@saeftingher.com, via de website: www.saeftingher.com of via telefoon: 0498181414.
Other information
Het Verdronken Land Van Saeftinghe is een uniek slikke- en schorrengebied aan de Westerschelde, net over de Nederlandse grens. Het gebied is 3580 hectare groot en geeft een beeld van het Zeeuwse oerland: een delta van vele slikken en schorren met daarin geulen die tweemaal per dag volstromen met het zilte Scheldewater. Hierdoor heeft zich een specifieke fauna ontwikkeld. Soorten zoals lepelblad, zeekraal, kweldergrassen en schijnspurrie groeien er weelderig. De Belgisch witblauwe runderen grazen in dit gebied vanaf 1 mei tot 1 november. Door het eten van deze zilte begroeiing bekomen de dieren hun unieke présalé smaak, die 4 maanden waarneembaar blijft.
Vanaf begin september tot eind april kan je bij Saeftingherhof terecht voor pré salé vlees. Dit is vlees van de koeien die een ganse zomer in alle rust in het gebied hebben gegraasd. Van begin mei tot begin september wordt het Belgisch witblauw natuurvlees verkocht. Dit is vlees van runderen die tijdens de wintermaanden op stal hebben gestaan.
Het afhalen van de bestelling is altijd een beetje een beleving, want de klant kan ten alle tijde een bezoekje brengen aan de runderen in de stal.
Contact & opening hours
9130 Kieldrecht
Delivery options
Payment options
Op andere uren na afspraak