Slagerij Vande Walle
Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Products
À propos
Who we are
Slagerij Vande Walle kent een lange geschiedenis. Pieter Vande Walle vestigde zich in 1777 als slager (of toen nog ‘slachter’) in Berchem. Ook zoon Frederik volgde dit voorbeeld en zette de zaak verder. Louis, de zoon van Frederik, bouwde in 1856 de sfeervolle, gezellige winkel op de hoek van de Stationsstraat.
Sindsdien hebben zeven generaties Vande Walle hun klanten goed bediend. Na Louis bouwden Emile en Gaston de zaak verder uit. Vandaag zorgen Paul en Ruben voor vlees van prima kwaliteit en een vlotte, vriendelijke bediening. Het unieke karakter van Beenhouwerij-Slagerij VandeWalle wordt mede bepaald door het eigen slachthuis.
Lamsvlees van eigen kweek is de specialiteit van Slagerij Vande Walle. Het vertrouwen dat ze van hun klanten blijven krijgen is dan ook hun beste reclame.
What products can you find here?
Slagerij Vande Walle heeft haar eigen slachthuis. Zo kunnen ze werken op een kleinschalige, gecontroleerde manier. Ze zijn bovendien de enige slagerij in Vlaanderen die zelf dieren kweekt, slacht en verwerkt. Zo garanderen ze lekker vlees.
Op maandag slachten ze, dinsdag verwerken ze en van woensdag tot en met zondagmiddag verkopen ze het uitgebreid aanbod vers vlees, charcuterie en bereide gerechten in de winkel. Sinds kort kan je ook een groot deel van het aanbod online bestellen. De dag na je bestelling kan je jouw pakket ophalen in de winkel. Bestel je de vrijdag, dan kan je kiezen voor levering aan huis op zaterdagvoormiddag.
Rund-, kalfs-, en varkensvlees koopt Slagerij Vande Walle zelf in bij vaste lokale telers die kleinschalig en zorgzaam kweken. Het lamsvlees kweekt Vande Walle zelf en heeft een grote schare vaste fans. De meeste bereidingen doen ze op een artisanale manier die van generatie op generatie doorgegeven is. Zo gaan ze voor de optimale smaakbeleving.
Contact & opening hours
9690 Kluisbergen
Delivery options
Payment options