Celest's Hoevevlees
Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Producent
Celest's Hoevevlees
De naam is afkomstig van opa Celestin Vergauwen, hij had samen met zijn vrouw, Monique Vandevoorde, jarenlang een succesvolle beenhouwerij op de hoek van de Gijsbeekstraat en Kruynighemstraat.
Bram en Kelly hadden meteen ook de drang om deze traditie verder door te trekken en zo kozen ze ervoor om dit verder te zetten onder de naam Celest's Hoevevlees.
Ze slachten steeds vrouwelijke dieren die de beste zorgen hebben gehad op het familiebedrijf. Ook beheren ze zelf het hele proces van riek tot vork, versnijden, verpakken en verkopen. Daarom kunnen ze ook steeds topkwaliteit garanderen.
Al de producten zijn naturel, zo is het gemalen vlees enkel gekruid en zonder bewaarmiddelen.
Ze slachten slechts 1 maal om de 3 weken, daarom vraagt Celest's Hoevevlees graag tijdig te bestellen, zodat je zeker bent van je vlees. Wel hebben ze steeds kleine hoeveelheden vlees in stock (diepgevroren), zodat ze de klanten steeds van dienst kunnen zijn.