Slagerij Blockeel Oudenaarde
Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Hoevewinkel dans Oudenaarde
Slagerij Blockeel Oudenaarde
Products
À propos
Who we are
Al 3 generaties lang verwerkt de familie Blockeel vlees van eigen veestapel. Het begint allemaal in de boerderij, met Tom zijn passie, het kweken en voederen van runderen. Met Moeder Natuur als partner, oogsten zij veevoeder van eigen velden.
Kort na de Tweede Wereldoorlog startten Maurice en Annaïce, de grootouders met het verwerken van vlees van eigen veestapel. In 1977 wordt de winkel heropend door ouders Marc en Gerda, maar de filosofie blijft dezelfde: zelf gekweekte runderen, 100% natuurlijk, geven het beste en het gezondste vlees. En dat heeft de klant al die jaren weten te waarderen.
In 1996 vernieuwden Marc, Gerda, Tom en Nathalie de winkel. Hierbij wordt het vleesassortiment uitgebreid met een volwaardige traiteurdienst, niet beperkt tot alleen maar enkele koude schotels. In 2006 openden Tom en Nathalie de gerenoveerde zaak, met als uitbreiding een volledig brood- en kaasassortiment.
What products can you find here?
Tom en de slagers snijden voor jou graag dat perfecte biefstuk, entrecote of rosbief. Met de daarbij passende kruiden en marinades voor op de BBQ. Heb je echter zin in meer? Kies dan voor gerijpte côte à l’os of vreemde runderrassen.
Maak je liever tijd voor een stoofpotje of carbonade? Of toch liever soep op ouderwetse wijze, met een goed stuk soepvlees, met of zonder been of mergpijpje. Of een heerlijk verse gekookte koetong? Ontdek het uitgebreide assortiment van Slagerij Blockeel.