Boer Steven

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Entête

Hoevewinkel dans Sint-Jan-in-Eremo

Boer Steven

Lokaal smaakt beter.
Stop, beleef, proef en geniet.

Products

Aardappelen
Brood en gebak
Honing
Aardbeien
Kleinfruit
pomme
Poires
Fruitsappen
Kersen

À propos

Who we are
Boer Steven met zijn gezin

Who we are

Boer Steven is de vierde generatie op het familiale akkerbouwbedrijf. Natuur en landbouw gaan voor hem hand in hand. Natuurbeheer is dan ook een belangrijk onderdeel van zijn teeltplan. Neem zeker een kijkje op de Instagrampagina en kom meer te weten over het reilen en zeilen op de boerderij.

De zaakvoerders laten je kennismaken met het seizoensgebonden aanbod en vertellen voor elk product het bijhorend verhaal. Want vooraleer dat patatje op jouw bord komt, heeft boer Steven er reeds enkele maanden erg goed voor gezorgd.

 

What products can you find here?
Een schaap van bij Boer Steven

What products can you find here?

Bij Boer Steven worden er voornamelijk polderaardappelen verkocht. Deze groeien in de Meetjeslandse polders. In het voorjaar warmen de gronden van de polders trager op waardoor de aardappelen ook trager groeien. Die langere groei zorgt voor een andere, vollere smaak.

Daarnaast kan je bij hen op de boerderij ook terecht voor lokaal seizoensfruit zoals appelen, peren, aardbeien en kersen. Tot slot laten ze het graan van de boerderij vermalen tot bloem en meel zonder additieven. Ideaal dus voor thuisbakkers om een lokaal broodje van eigen deeg te maken.

Other information

Boer Steven werkt samen met verschillende korte- keten collega’s uit de buurt.

Contact & opening hours

Téléphone +32 494 88 47 98 Courriel info@boersteven.be Adresse Moerstraat 28
9982 Sint-Jan-in-Eremo
Contact map