Herdershof

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Entête

Groenteabonnement dans Berlaar

Herdershof

Wekelijks genieten van kwaliteitsvolle seizoensgebonden groentepakketten!

Products

Groenten
Kruiden
Eieren
Bloemen en planten

À propos

Who we are
Zaakvoerders Bas en Emma van Herdershof

Who we are

Het Herdershof van Bas en Emma, en dochters Guusje en Frauke is een jong tuinbouwbedrijf. Na hun opleiding op de Warmonderhof, een biodynamische land –en tuinbouwschool in Nederland, besloten ze in 2014 zelf een groenteteeltbedrijf op te starten. Ondertussen is er ook een bloementak gaan bloeien: Herdersbloem! In 2021 is Wannes erbij gekomen en samen met hem de kippen. Wannes leerde het vak bij Landwijzer en op stageboerderijen in Frankrijk en België.

Bas en Wannes hun passie ligt bij de groenteteelt, hoe ze zo efficiënt mogelijk gewassen telen in samenhang met de natuur. Emma maakte op de Warmonderhof kennis met de bloementuin en ontwikkelde daar haar passie voor het telen van bloemen. Aan huis legde zij een mooie vaste planten- en kruidentuin aan. Daarnaast teelt ze met het seizoen mee een grote diversiteit aan vers geoogste & gedroogde snijbloemen.

Het is voor Herdershof zeer belangrijk dat consument en tuinder dicht bij elkaar staan. Dat mensen (terug) feeling krijgen met de landbouw door middel van elke week verse kwaliteitsvolle groenten van het veld klaar te maken

What products can you find here?
Groentpakket van Herdershof

What products can you find here?

De gewassen die ze bij Herdershof telen zetten ze lokaal af in wekelijkse, seizoensgebonden groentepakketten. Ze staan direct in verbinding met de consument, de korte lijn hiertussen zorgt ervoor dat er niets verloren gaat en er geen afvalstromen ontstaan. Zo weten zij waar hun producten heen gaan en weten de consumenten ook waar het product vandaan komt. Elke week informeren ze hun klanten door middel van de pakketbrief die in elk pakket te vinden is. Ze delen de gebeurtenissen van het veld, de klanten weten welke groenten ze kunnen klaarmaken en ze delen een suggestief recept afgestemd op de pakketinhoud.

Daarnaast bieden ze ook een fruitpakket aan. Het fruit wordt in het Belgisch fruitseizoen aangekocht bij collega-biofruittelers en daarnaast wijken ze uit naar de groothandel. Al het fruit is uiteraard biologisch gecertificeerd en word in Europa geteeld!

Contact & opening hours

Lundi: Fermé
Mardi: 9:00-20:00
Mercredi: Fermé
Jeudi: Fermé
Vendredi: Fermé
Samedi: Fermé
Dimanche: Fermé
Téléphone +32 477 93 24 10 Courriel info@herdershof.com Adresse Rameyenstraat 1
2590 Berlaar
Contact map