Rerum Natura

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Entête

Afhaalpunt dans Balegem

Rerum Natura

Biologische groenten en fruit!

Bio Products

Aardappelen
Groenten
Fruit
Kruiden

À propos

Who we are
Een tractor in de serre van Rerum Natura

Who we are

Rerum Natura is een biologisch tuinbouwbedrijf met grond in Balegem en Munte. Het bedrijf teelt diverse groenten, kleinfruit en kruiden op het ritme van de seizoenen. Met een hart voor vruchtbare dynamische landbouw verzorgen ze bodem, plant, dier en mens. Alles is verbonden en ontroerd door eeuwenoude symbolen, daarom gaven ze de boerderij de naam Rerum Natura. 

Het bedrijf wordt geleid door Bart Vanderheyden en zijn vrouw Annemie. In 2013 namen ze een perceel grond over en begonnen ze langzaam met het telen van groenten. Deze groenten werden verkocht op een boerenmarkt en via andere initiatieven. Intussen richtte het koppel een eigen winkel op, waar ze hun wekelijkse oogst aanbieden. Deze vind je op vrijdag en zaterdag in de winkel te Balegem en op zondag in het marktkraam op de markt in Ledeberg. 

What products can you find here?
Groenten van Rerum Natura

What products can you find here?

Alle producten van Rerum Natura zijn biologisch, zowel de velden, de winkel en het marktkraam is gecertificeerd biologisch.

Elk seizoen hebben ze eigen teelt, steeds uit vollegrond en met een deel dat uit serres komt. De velden zijn in Balegem en Munte.

Contact & opening hours

Lundi: Fermé
Mardi: Fermé
Mercredi: Fermé
Jeudi: Fermé
Vendredi: 9:00-18:00
Samedi: 9:00-18:00
Dimanche: Fermé
Téléphone +32 473 65 56 03 Courriel vanderheyden.bart@telenet.be Adresse Houte 35 A
9860 Balegem
Contact map