Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Een opgevulde puntpaprika met roomkaas en kruiden ligt op een houten snijplankje. Er werden rolletjes van gesneden en vastgeprikt met een stokje om het aperitief in stijl te starten. Voor de garnering en de kleur voegde we nog enkele verse blaadjes basilicum toe.

Snackpaprika met homemade kruidenkaas

Geef je aperitief een kleurrijke twist met deze snackpaprika's gevuld met zelfgemaakte kruidenkaas. De frisse smaak van de paprika's gecombineerd met de romige kaas zorgen voor een overheerlijk hapje dat je gasten zeker zal bekoren.

Aperitiefhapje

20 min

Facile

Personen 4

Ingrédients

5 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Verwijder het bovenste kapje en steel van de puntpaprika’s.

    Blancheer ze ongeveer 4 minuten in kokend gezouten water. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken.