Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Verwarm de oven voor op 190°C.
Blancheer de erwtjes drie minuten in kokend water. Giet de erwtjes af en laat schrikken onder koud stromend water.
Houd 20 g erwtjes aan de kant voor de afwerking.
Doe de overige erwtjes in een ruime maatbeker samen met de geitenkaas en blaadjes dragon.
Houd ook enkele blaadjes dragon aan de kant voor de afwerking.
Kruid met peper en zout. Giet er de olijfolie bij en mix glad.
Leg de sneetjes ham op een bakplaat met bakpapier en laat de ham 10 minuten bakken in de voorverwarmde oven.
Draai de sneetjes halverwege om.
Haal de krokante ham uit de oven en laat even afkoelen.
Snijd ondertussen sneetjes stokbrood van 2 à 3 cm dik.
Pel en halveer de knoflook. Wrijf de sneetjes stokbrood in met knoflook.
Smeer de sneetjes in met olijfolie en bak de stokbroodjes vier minuten in de oven.
Haal het brood uit de oven en schep er de erwtenspread op.
Werk af met enkele stukjes gedroogde ham, enkele erwtjes en blaadjes dragon.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.