Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Verwarm de oven voor op 120°C.
Doe alle ingrediënten voor de saus in een kommetje. Rasp er de knoflook bij. Meng goed onder elkaar en plaats in de koelkast.
Verhit de olijfolie in een ruime pan en laat de spinazie slinken. Laat de spinazie uitlekken in een zeef.
Doe de erwtjes, ricotta, eieren, maizena, za’atar, muntblaadjes en spinazie in een grote maatbeker en mix tot een stevige massa. Er mogen nog brokjes inzitten.
Verhit de olie in een pan en schep er een eetlepel van het beslag in. Druk gerust wat plat.
Je kan er 3 à 4 tegelijk bakken. Bak de fritters drie minuten en draai ze halverwege om.
Laat ze uitlekken op een bord met keukenpapier. Houd de fritters warm in de oven.
Serveer de fritters met de dipsaus en rasp er de berloumi over.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.