Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Groene salade met boontjes, paprika, erwtjes en gerookte ham
Voeg een frisse en kleurrijke toets toe aan je maaltijd met dit verrukkelijke bijgerecht met knapperige bioproducten - een groene salade met boontjes, paprika, erwtjes en gerookte ham. Groen staat voor frisheid, levendigheid en gezondheid! Een slaatje boordevol voedingsstoffen met andere woorden.
Préparation
Blancheer de erwtjes 3 minuten in kokend gezouten water, laat afkoelen in koud water.
Snijd de paprika in heel dunne reepjes. Halveer de peultjes in de lengte. Snijd de lente-ui in schuine ringen. Hak de rucola grof en de kruiden fijn. Doe alles, samen met de afgekoelde erwtjes in een serveerkom.
Maak de dressing. Meng de olie met de mosterd, azijn, kappertjes. Breng nog op smaak met peper en zout, verdeel over de salade, werk af met de geroosterde walnoten.
Draai de sneetjes ham tot roosjes en leg bovenop de salade. Lekker met stokbrood.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.