Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Schil de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Meng de helft van het kaneel en de suiker onder de zachte boter.
Leg vier plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet op elk plakje een appel. Vul de holtes van de appels met het botermengsel en bestrooi ze met het resterende kaneelpoeder.
Leg een tweede plakje bladerdeeg bovenop de appels, bevochtig de randen van het deeg met wat water en plooi de twee plakjes naar elkaar toe zodat de appel volledig met het bladerdeeg bekleed is. Duw de randen goed aan.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Klop het eitje los en bestrijk er de appelbollen mee. Maak met een scherp mesje een kleine inkeping bovenaan in het bladerdeeg.
Plaats de bollen 35 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Bestrooi ze voor het serveren met bloemsuiker.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.