Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Browniecheesecake
Deze browniecheesecake brengt het beste van twee geliefde desserts samen. Laat je verleiden door de rijke chocoladesmaken van de brownie in combinatie met de romige textuur van de cheesecake. Een waar genot voor elke dessertliefhebber! Bekijk zeker onze video voor stap-voor-stap instructies om dit heerlijke dessert zelf te maken.
Préparation
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Vet een vierkanten bakvorm van 22 op 22 cm in en bekleed met bakpapier.
Maak het beslag
Smelt de boter met de chocolade au bain-marie en laat daarna wat afkoelen.
Mix de eieren en de eidooier met de suiker en vanillesuiker in 5 minuten luchtig. Meng
er het chocolademengsel en vanille-extract met een spatel onder. Spatel er vervolgens de bloem en het cacaopoeder door.
Neem een tweede mengkom en klop de roomkaas, het ei, suiker en zout glad.
Maak de cake
Schep de helft van het browniebeslag in de vorm. Verdeel er het roomkaasmengsel over en eindig met een laag browniebeslag. Maak met een vork zigzaggende bewegingen door het beslag.
Plaats 40 minuten in de oven. Laat daarna afkoelen in de vorm. Snijd in stukjes en serveer.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.