Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Snipper de sjalot. Schil de wortel en rasp fijn. Snijd de paksoi in fijne reepjes. Snijd de lente-ui in fijne ringen.
Verhit de sesamolie en bak er de sjalot met de geperste look in glazig. Voeg de gember en de chilivlokken toe en roerbak nog 1 minuut.
Voeg nu de groenten toe en bak ze beetgaar. Giet er de sojasaus bij en meng goed onder elkaar. Haal de pan van het vuur en schep er de koriander onder. Laat even afkoelen.
Neem een wontonvelletje en schep er een lepeltje van het groentemengsel p. Maak de randen van het velletje nat met water en vouw het dubbel. Maak de bovenkant dicht door steeds een stukje dubbel terug te slaan en dicht te vouwen.
Verwarm wat arachideolie en bak er de dim sums een 2-tal minuten in tot de onderkant goudbruin ziet. Blus de pan dan met water, dek de pan meteen af met het deksel en laat de dim sums zo 8 minuten stomen.
Serveer de dim sums met extra sojasaus met wat sesamzaad erin.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.