Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Meerdere kroketten liggen op kleine bleke bordjes. Ze worden geserveerd met huisgemaakte chutney van witloof.

Kroketten van varkensspiering met witloofchutney

Laat je verrassen door deze smaakvolle creatie. Kroketten van malse varkensspierring. Krokant vanbuiten en sappig vanbinnen. Dit samen geserveerd met een witloofchutney. Laat je overspoelen door deze heerlijke combinatie van smaken.

Aperitiefhapje

60 min

Difficile

Personen 10

Ingrédients

    Voor de chutney

    Voor het vlees

    Voor de vulling

    Voor de kroketten

23 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Eventueel 1 dag op voorhand

    Maak de chutney

    Snijd de witloofstronken in de lengte door en verwijder de harde kern. Snijd het witloof fijn. Snipper de uien.

    Schil de appel. Verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes.

    De dag zelf