Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
1 dag op voorhand
Kruid de stukken vlees goed met peper en zout. Doe het vlees in een schaal en voeg de tijm en laurier toe.
Overgiet het vlees met de witte wijn en jenever. Laat dit minstens 12 uur en maximum 24 uur rusten in de koelkast.
De dag zelf
Smelt de smout in een kookpot. Voeg het vlees toe en laat 3 uur garen op een zacht vuur.
Haal het vlees uit het vet en trek het uit elkaar. Doe in een kom en voeg er beetje bij beetje de gesmolten smout aan toe tot je een smeerbare massa bekomt. Breng nog verder op smaak met peper en zout.
Doe het geheel in een weckpot en giet er nog een laagje smout op door een zeef.
Serveer de rillette op een toast. Werk af met pickles of mosterd.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.