Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Kook de havermout in een pannetje, in de groentebouillon en roer tot al het vocht is opgenomen.
Pocheer het ei: breng water en azijn aan de kook, zet het vuur zachter, eens het kookt. Breek het ei in een tas. Maak met een lepel een draaikolkbeweging in het kokende water, laat de draaikolk wat van kracht afnemen en giet het ei zo dicht mogelijk bij het wateroppervlak in de draaikolk.
Pocheer het ei 4 minuten. Haal uit het water en snijd de eventuele draadjes weg.
Snijd de champignons in plakjes en snipper de rode ui fijn.
Bak de gesnipperde rode ui in wat olijfolie in de pan samen met de fijngeperste knoflook. Voeg de champignons, truffelolie en spinazie toe en roerbak kort.
Halveer de kerstomaten.
Roer de zure room door de havermout en breng verder op smaak met peper en zout.
Doe de havermout in een bowl.
Werk af met de gebakken champignons en spinazie, de kerstomaatjes en het gepocheerd eitje.
Strooi er de oude kaas, chilivlokken en rucola over.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.