Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Verwarm de oven voor op 200°C.
Verdeel de bloemkool in roosjes en halveer de gewassen krieltjes, zonder te schillen.
Leg bloemkool en krieltjes op een met bakpapier beklede ovenplaat. Verdeel er de gespoelde en uitgelekte kikkererwten over.
Meng de zeste van citroen met het paprikapoeder, knoflookpoeder, cayennepeper, komijn, zout en maïzena.
Strooi dit kruidenmengsel over de groenten en hussel door elkaar, tot overal een laagje kruiden zit.
Besprenkel met olijfolie en plaats gedurende 25-30 minuten in de oven. Roer de groenten halverwege de baktijd om.
Meng de tahini met de gehakte peterselie, de gesnipperde knoflook, citroensap, ahornsiroop en het water tot een vloeiende saus.
Breng verder op smaak met peper en zout.
Haal de groenten uit de oven, strooi er nog wat gehakte peterselie over en serveer met de tahinisaus.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.