Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Een heerlijk nestje is gevormd van aspergesslierten in een blauw soepbord. Het gerechtje is afgewerkt met mousselinesaus, een gepocheerd ei en waterkers. We serveren dit feestgerechtje met een glaasje witte wijn.

Tagliatelle van asperges met mousselinesaus

gepocheerd ei en waterkers

Asperges zoals je ze nog nooit proefde. Proef de heerlijke tagliatelle van asperges met een crèmige mouselinesaus. Nog beter met een smeuïg gepocheerd eitje en de pittige smaak van de waterkers. Laat je verrassen door dit frisse maar smaakvolle gerecht.

Hoofdgerecht

40 min

Moyen

Personen 4

Ingrédients

    Voor de mousselinesaus

10 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Schil de asperges en snijd ze met een mandoline of dunschiller tot fijne tagliatelle of sliertjes.
    Blancheer ze 1 minuut in gezouten, kokend water.