Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Breekbrood met gedroogde ham, kaas en verse kruiden
Zoek je nog een heerlijk breekbrood voor bij de aperitief, bbq of andere gerechten? Dan is dit breekbrood écht iets voor jou. Dit smaakvolle brood met gedroogde ham is een ware voltreffer. Laat de gedroogde ham de show stelen, werk af met verse kruiden en verras je tafelgezelschap. Geniet!
Préparation
Verwarm de oven voor op 200°C.
Beboter een cakevorm en bekleed het met bakpapier.
Snijd de gedroogde ham fijn.
Meng de bloem met het zout en de kaas. Giet er het bier bij en meng tot een ietwat plakkerig deeg.
Verdeel het deeg in 16 porties, draai balletjes van het deeg en duw ze een beetje plat.
Leg 8 deegballetjes naast elkaar in de cakevorm. Bestrooi ze met de helft van de gedroogde ham, de helft van de geraspte kaas, bieslook en peterselie.
Leg er nog 8 deegballetjes op en bestrooi met de rest van de gedroogde ham, kaas en gedroogde tijm.
Bak het breekbrood in ongeveer 40 minuten gaar en goudbruin. Laat 10 minuten afkoelen in de cakevorm. Haal het brood vervolgens uit de vorm en laat verder afkoelen op een rooster.
Werk eventueel af met extra verse kruiden.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.