Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Een vrouw staat in beeld met haar romp draagt een plateau met hierop twee hamburgers. De hamburgerbroodjes hebben een mooi goudgele kleur, ze werden gemaakt met aardappelpuree in het deeg. Verder zijn de burger belgd met een schijfje vlees, kaas, tomaat, sla en saus natuurlijk.

Hamburger Potato buns

Laat je verrassen door onze potato buns. De aardappelen zorgen voor een heerlijke zachtheid en smaak. Maak het deeg de avond ervoor. Verdeel het deeg in porties na de eerste rijs en laat ze een nachtje een tweede maal rijzen in de koelkast. Zo hoef je de volgende dag enkel de buns nog te bakken tot luchtige broodjes.

Hoofdgerecht

180 min

Difficile

Personen 4

Ingrédients

    Voor de potato buns

    En verder

17 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Maak de buns

    Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in licht gezouten water gaar. Giet af en laat uitstomen.

    Maak de hamburgers