Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Schil de aardappelen, halveer ze en kook ze gaar in water.
Laat de erwtjes ontdooien en mix de helft kort door in een blender. Houd de andere erwtjes opzij.
Giet de aardappelen af en laat ze goed uitstomen. Stamp samen met de melk tot een puree en breng op smaak met het nootmuskaat en peper. Schep er de gemixte erwtjes onder.
Snijd de vis in blokjes of reepjes. Pel de ui en snipper fijn. Bak in olijfolie glazig. Voeg de visblokjes, de andere helft van de erwtjes, de room en de mosterd toe en laat 2 minuten sudderen op een laag vuur. Breng op smaak met de oregano en peper.
Verwarm intussen de oven voor op 180°C.
Schep de vis met de erwtjes en de saus in een ovenschaal. Schep er de erwtenpuree op. Strijk de puree glad en maak er met een vork of een lepel een textuur in.
Bestrooi met de kaas en zet ongeveer 30 minuten in de oven.
Werk voor het serveren af met de peterselie.
Serveer er eventueel nog een fris slaatje bij.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.