Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de prei in ringen van ongeveer 1 cm.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Bestrijk de preiringen langs beide kanten met honing en leg ze op de bakplaat.
Rits er de blaadjes van de takjes tijm over en kruid met peper en zout.
Rol het bladerdeeg open. Meng de mosterd onder de roomkaas en bestrijk er de bovenkant van het bladerdeeg mee.
Steek er met een uitsteekvorm cirkeltjes van ongeveer 5 cm diameter uit.
Leg de deegcirkels met de besmeerde kant naar onder op de preiringen en duw de randen goed aan. Bestrijk het deeg met de melk en plaats ongeveer 25 minuten in de oven.
Keer de taartjes na het bakken om en duw ze met de bolle kant van een soeplepel of met een spatel een beetje plat.
Leg ze op een serveerschaal en werk ze af met een takje kervel en wat extra peper.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.