Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Verwarm de oven voor op 180°C.
Kruimel de koekjes fijn in een blender, voeg de gesmolten boter toe en mix even verder.
Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier.
Leg de koekjesmengeling op de bodem, druk goed aan met de achterkant van een lepel.
Bak 10 minuten in de oven. Zet daarna in de koelkast.
Doe de frambozen suiker en water in een steelpannetje. Laat tot coulis zacht worden en roer door een zeef om de pitjes te verwijderen. Hou even apart.
Meng in een keukenrobot de platte kaas en ricotta met de suiker en de room.
Voeg er de gezeefde maïzena aan toe. Roer er dan 1 voor 1 de eieren door.
Giet de vulling op de volledig afgekoelde taartbodem. Verdeel er de frambozencoulis over en roer met een stokje een marmerpatroon in de kaasvulling.
Zet in de oven en bak gedurende 40-45 minuten.
Plaats 3 uur in de koelkast alvorens te ontvormen.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.