Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Maak de cake
Verwarm de oven voor op 180°C.
Vet een cakeblik in en leg eventueel een stukje bakpapier in de bodem om de cake gemakkelijk te kunnen verwijderen.
Klop in een kom de boter samen met de suiker tot een luchtig mengsel,voeg dan één voor één de eieren toe.
Meng er de yoghurt en de zeste van de citroenen én het sap van de citroen onder.
Voeg nu de bloem toe en meng tot alle ingrediënten net gemixt zijn.
Meng 1 el bloem onder de blauwe bessen en meng ze daarna onder het deeg met een spatel.
Doe het deeg in de bakvorm en bak in het midden van de oven voor 1 uur, check zeker eerst met een metalen prikker. Als hij droog uit de cake komt is hij klaar.
Laat eerst de cake wat afkoelen in de vorm, ontvorm en laat op een bakrooster afkoelen.
Maak het glazuur
Meng het poedersuiker door het citroensap, verdeel over de cake en strooi er de maanzaad over.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.