Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Hak de ui en knoflook fijn. Was de spinazie en lente-uitjes.
Hak de muntblaadjes fijn. Snijd de lente-ui in dunne ringen.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot deze zacht en glazig is.
Voeg de spinazie en de helft van de lente-uitjes toe. Laat de spinazie slinken voordat je meer toevoegt.
Meng er de yoghurt onder. Roer goed door en laat het geheel nog eens 5 minuten sudderen.
Maak vier kuiltjes in het spinazie- yoghurtmengsel en breek een ei in elk kuiltje. Dek de pan af en laat de eieren pocheren tot het eiwit is gestold en de dooiers nog zacht zijn.
Haal de pan van het vuur. Garneer de shakshuka met de overige lente-uitjes en fijngehakte munt.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.