Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een taartvorm met bakpapier.
Meng de havermout met de karnemelk in een grote kom en laat dit 15 minuten staan zodat de havermout kan weken.
Klop in een andere kom de eieren los en voeg de honing en vanille-extract toe. Voeg het eimengsel toe aan de geweekte havermout en roer goed door.
Meng het bakpoeder erdoor.
Hak de hazelnoten grof.
Voeg het fruit en de gehakte hazelnoten toe en meng voorzichtig zodat de vruchten heel blijven. Giet het mengsel in de taartvorm en strijk de bovenkant glad.
Bak de taart in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten, of check met een ijzeren prikker/spies in het midden van de taart. Wanneer deze er schoon uitkomt is hij klaar.
Meng de platte kaas met de citroenzeste. Serveer de taart met een 2 lepel van het platte kaas mengsel erbovenop.
Garneer met het overgebleven fruit, gehakte hazelnoten en rasp er eventueel nog citroenzeste bovenop.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.