Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Minstens 4 uur of 1 dag op voorhand
Bekleed de bodem van een springvorm van ongeveer 25 cm diameter met bakpapier. Bestrijk de randen met boter en bekleed ook met bakpapier.
Hak de noten grof.
Verkruimel de koekjes en meng er het notenmengsel, de boter en suiker onder. Schep alles in de vorm en duw goed aan met de bolle kant van een eetlepel.
Plaats in de koelkast.
Snijd de aardbeien in blokjes.
Mix de roomkaas romig. Voeg de gecondenseerde melk bij de roomkaas en mix nog 2 minuten door.
Mix de room stijf. Spatel de room, het vanille-extract en de aardbeiblokjes onder de vulling van roomkaas.
Schep dit mengsel op de koekjesbodem en strijk mooi glad.
Dek af met plasticfolie en zet minstens 4 uur in de vriezer.
Op de dag zelf
Halveer de aardbeien voor de afwerking en meng er de confituur onder.
Haal de taart een 10-tal minuten voor het serveren uit de vriezer. Schep de confituur met aardbeien mooi op de cheesecake en serveer.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.