Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Steek rondjes deeg uit het bladerdeeg van ongeveer 10 cm diameter
Tip: Gebruik een groot glas of een klein ondertasje voor de vorm.
Schep telkens 1 eetlepel honing op een ander plaatsje op de bakplaat. Verdeel hierop wat frambozen, rode bessen en blauwe bessen, duw ze er lichtjes in.
Leg er een rondje bladerdeeg bovenop.
Borstel het bladerdeeg in met het losgeklopte ei en strooi er de kristalsuiker over.
Plaats gedurende 18-20 minuten in de oven, of tot het deeg mooi goudbruin gebakken is.
Klop ondertussen de room half stijf met de bloemsuiker.
Haal de gebakjes uit de oven, draai ze om met een spatel en leg ze op bordjes. Werk af met het overgebleven fruit en een lepeltje room.
Rasp er de schil van limoen over en werk af met een muntblaadje.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.