Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Schil de zoete aardappelen en snijd in even grote stukken. Kook ze in ongeveer 15 minuten gaar in licht gezouten water.
Snipper het sjalotje en bak het in olijfolie glazig. Bak de gember, de geperste look en de fijngesnipperde chilipeper enkele minuten mee. Snijd de kipfilets in reepjes en voeg toe. Roerbak 5 minuten. Kruid met peper en zout.
Snijd de paksoi in reepjes en voeg bij de kip. Roerbak nog 2 minuten.
Giet de zoete aardappelen af en stamp ze met de warme melk en de boter tot puree. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de zoete aardappelpuree over de borden en schep er de kip met de paksoi mooi op. Snijd de lente-uitjes in ringen en werk er de borden mee af.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.