Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Maak de vegetarische burgers
Rasp de kaas.
Mix voor de burgers de havermout fijn. Giet er het water bij en meng goed onder elkaar.
Snipper de ui en pers de look. Spatel samen met de kaas en de peterselie onder het havermoutmengsel.
Breng op smaak met de mosterd, peper en zout. Laat het mengsel 30 minuten opstijven in de koelkast.
Maak de groentenpuree
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Snijd de broccoli in roosjes. Maak de boontjes schoon en snijd ze in ringen. Kook de aardappelen, broccoli en boontjes samen gaar in ongeveer 20 minuten in gezouten water.
En verder
Vorm 4 burgers van het kaasmengsel. Wentel ze door een bord paneermeel en bak ze in olie langs beide kanten goudbruin.
Giet de aardappelen en de groenten af en stamp ze met de warme melk en een klontje boter tot puree. Kruid met het nootmuskaat peper en zout.
Schep de puree op de borden en geef er de kaasburger bij. Werk af met het basilicum.
Serveer eventueel met extra mosterd.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.