Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Op tafel ligt een taartrooster met hierop een hartige taart met Passendale kaas en rozemarijn. Hij is aangesneden en geserveerd met opgelegde uitjes en augurkjes.

Hartige taart van filodeeg, Passendale kaas en rozemarijn

Deze hartige taart van filodeeg met Passendale kaas en rozemarijn is een knipoog naar raclette, maar dan met kaas van bij ons en in een heerlijke krokante taartvorm. De zachte, gesmolten kaas in combinatie met het knapperige filodeeg en de geurige rozemarijn maakt dit gerecht perfect als borrelhapje, lunch of bijgerecht. Een verrassende twist die zowel kaasliefhebbers als fijnproevers zal bekoren!

Hoofdgerecht

90 min

Moyen

Personen 4

Ingrédients

    Voor de gepekelde groentjes

    Voor de hartige taart

17 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Maak eerst de gepekelde groentjes

    Snijd de komkommer in dunne plakjes of in 4 gesneden in de lengte.

    Voor de hartige taart