Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Op een witte houten tafel staat een klaargemaakte rijsttaart, hij is afgewerkt met vers opgeklopte slagroom, stukjes banaan en vloeibare karamel. Er is al een stukje aangesneden. Verder uit beeld staat het steelpannetje waarin de karamelsaus is klaargemaakt.

Rijsttaart met slagroom,

banaan en gezouten karamel

Deze rijsttaart met slagroom, banaan en gezouten karamel is een upgrade op de klassieke favoriet. Wat deze taart een 2.0-versie maakt? De heerlijke topping die niemand kan weerstaan! Een verrassend lekkere heruitvinding van een geliefde klassieker.

Dessert

70 min

Difficile

Personen 6

Ingrédients

    Voor de rijsttaart

    Voor de banketbakkersroom

    Voor de topping

17 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Maak eerst de rijstvulling. 

    Breng de melk met de rijst, suiker en vanillesuiker tot tegen het kookpunt aan. Laat 30 minuten zachtjes garen, roer regelmatig met een houten lepel om aanbranden te voorkomen.