Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Pel de knoflook en snijd of pers hem fijn.
Meng in een ruime kom de boekweitmeel met het zout, de rozemarijn, bakpoeder, peper en de fijngeperste knoflook.
Voeg de yoghurt en de olie toe en kneed tot een glad deeg.
Verdeel het deeg in gelijke delen en rol elk deel op een vel bakpapier uit tot een platte koek.
Een 5 mm dik ongeveer, hoeft niet te netjes te zijn. Bestrooi met wat boekweitmeel als het blijft plakken aan je deegroller.
Verhit een anti-aanbakpan op middelhoog vuur. Bak hierin de plakken brood, elke kant 2 minuten.
Bak de spiegeleitjes in een ander pannetje, in wat bakboter. Kruid met peper en zout.
Serveer de broodjes met de spiegeleitjes en wat rucola.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.