Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Op het midden van de tafel staat een grote schaal van natuursteen. Je kan deze schotel zien als een grote tapasschotel, maar dan boordevol Belgisch lekkers. Denk maar aan charcutterie, kazen, mosterd en toast.

Breughelplank met potjesvlees

Zin in een tapasschotel, maar dan met een Vlaamse twist? Deze breughelplank met potjesvlees zit bomvol lokale producten vleespaté en graantjesmosterd uit eigen streek, ambachtelijke kaas en natuurlijk het traditionele potjesvlees. Perfect voor een gezellige borrel of een uitgebreid aperitiefmoment. Een smaakvolle ode aan onze culinaire tradities!

Aperitiefhapje

90 min

Facile

Personen 8

Ingrédients

    Voor het potjesvlees

    En verder

19 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Maak eerst het potjesvlees

    Snijd de wortel, selder en sjalotten in grove stukken. 

    Maak de toastjes

    Maak de breugelplank