Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Op een wit bord is dit feestelijk gerecht geserveerd. Eerst een schepje pastinaakcrème, met hierbij de veenbessensaus, de kroketten, spruitjes en het stukje varkensvlees. Ten aanval.

Feestelijk varkenshaasje met pastinaakcrème en geroosterde spruitjes

Maak indruk met dit feestelijke varkenshaasje, geserveerd met een fluweelzachte pastinaakcrème en knapperige geroosterde spruitjes. Oh, en vergeet de kroketjes niet voor de perfecte afwerking. Begin een dagje op voorhand met de voorbereiding, zo bespaar je tijd en maak je het jezelf een stukje makkelijker. Een feestmaal om van te genieten!

Hoofdgerecht

60 min

Moyen

Personen 8

Ingrédients

    Compote van veenbes

    Voor de geroosterde spruitjes

    Voor de pastinaakcrème

13 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Voorbereiding of 1 dag op voorhand

    Verwarm de oven voor op 180°C. 

    Maak de compote van veenbessen

    Op de dag zelf

    Maak de geroosterde spruiten

    Maak het vlees

    Maak de pastinaakcrème

    En verder