Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Op een rooster staat een ovenschaal met hierin de langgesneden witloofstronkjes, pastinaak en partjes appel. Hieop liggen de schijfjes geitenkaas die ligtjes wegsmelten. Er liggen enkele toefjes erwtendip op voor de afwerking en extra smaak.

Traybake met witloof, pastinaak, appel en geitenkaas

met erwtendip

Deze traybake met witloof, pastinaak, appel en geitenkaas is een heerlijke combinatie van zoet en hartig. De geroosterde groenten krijgen extra diepte door de romige geitenkaas, de frisse appel en erwtendip. Een eenvoudig te bereiden gerecht dat perfect is als bijgerecht of vegetarische maaltijd. Vol smaak, gezond én makkelijk!

Hoofdgerecht

35 min

Facile

Personen 4

Ingrédients

    Voor de erwtendip

15 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Verwarm de oven voor op 200°C.

    Snijd het witloof en de appels in parten, schil de pastinaak en snijd ook in parten.

    Maak de erwtendip

    Afwerking