Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Visbouillon met dragon, venkel, courgette, groene boontjes en krieltjes
Deze visbouillon is een heerlijke combinatie van lichte smaken en verse ingrediënten zoals dragon, venkel, courgette, groene boontjes en krieltjes. Een verfijnd soepje. Ideaal voor liefhebbers van verse en gezonde gerechten boordevol smaak en kleur.
Préparation
Verhit de olijfolie in een grote soepkom op middelhoog vuur. Snipper de ui en knoflook. Stoof 3 minuten.
Voeg de witte wijn toe en laat 3 minuten inkoken. Schenk de visbouillon erbij en voeg de dragon en het laurierblad toe.
Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat 10 minuten zachtjes trekken.
Snijd de venkel en courgette in dunne plakjes. Maak de boontjes schoon.
Halveer de krieltjes, spoel met koud water en voeg toe aan de bouillon. Kook ongeveer 10 minuten tot ze bijna gaar zijn.
Voeg de venkel en groene bonen toe en laat nog eens 5 minuten koken. Voeg daarna de courgette toe en kook 2-3 minuten.
Leg de stukken wijting voorzichtig in de bouillon en laat ze in 5 minuten zachtjes gaar worden. Breng de soep op smaak met peper en weinig zout.
Schep de bouillon met groenten en vis in diepe borden of kommen. Garneer met verse dragon.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.