Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

In een wit bordje liggen klaargemaakte miniloempia's, ideaal fingerfood. Ze liggen op een bedje verse kruiden en werden geserveerd met een dipsausje op basis van sojasaus. De tafel is gezet in feeststemming met mooie glaasjes en stoffen servetten.

Mini-loempia met varkensvlees

Mini-loempia's maken met oosterse invloeden én vlees van bij ons. Het is de ideale match. Tal van ingrediënten die samenkomen tot een grote smaakbom. Puur genieten! 

Aperitiefhapje

50 min

Moyen

Stuks 8

Ingrédients

    Voor het vlees

    De vulling

    Voor het sausje

    Voor de afwerking

23 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Voorbereiding

    Marineer het vlees

    Snijd het vlees fijn en meng er de oestersaus onder samen met de geperste look en fijngesnipperde chilipeper. Laat een half uurtje marineren.

    Afwerking