Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Schil de pompoen, verwijder de zaden en zaadlijsten. Snijd in de pompoen in stukjes.
Breng in een kookpot de melk aan de kook met het overlangs doorgesneden vanillestokje. Voeg hieraan de pompoen toe en een snuifje kaneelpoeder. Plaats het deksel op de pan en laat 15 minuten sudderen.
Giet af, verwijder het vanillestokje en mix glad. Voeg nu de zachte boter toe samen met de suiker en kruid met peper en zout.
Zeef de bloem en voeg toe onder zeer goed roeren. Breng het deeg in een kookpan en plaats deze op een zacht vuur. Roer het deeg ‘droog’ gedurende een 5-tal minuten.
Breng nu de pompoenmassa in een keukenrobot met deeghaak en laat op volle snelheid draaien. Voeg één na één de eitjes toe.
Verwarm de arachideolie op 180°C, maak quenelles met 2 lepels en bak de beignets goudbruin. 2 minuutjes aan elke zijde.
Serveer met wat grof zeezout.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.