Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Snijd de kalfsmedaiilon of kalfsnootjes in kleine blokjes. Verhit de boter tot die hazelnootbruin is en korst het vlees daarna aan alle kanten bruin.
Pel de sjalotten en de look. Snijd de sjalot in fijne ringen en hak de look fijn. Haal het vlees uit de pan en voeg de sjalot en look toe. Blus met witte wijn.
Voeg nu ook de bruine fond toe samen met de room en de in schijfjes gesneden champignons. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg nu ook de rozijntjes toe.
Maak de papillot. Neem een soepkom en leg hierop de papillot (folie). Vul die met het vlees en overgiet met de saus. Leg erbovenop de gemalen comté en sluit de papillot.
Plaats de papillotten in een ovenschotel en plaats voor 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.