Helden van bij ons: Anniek uit Ninove

Translation not available

This page has not been translated for the selected language.

Onze helden laten de producten van bij ons schitteren, zoals foodie Anniek doet op haar blog Cuberdon-macaron.be.

Drie vingers kwijt

Rundvlees voor de fotoshoot was een schot in de roos. Al was dat niet helemaal onverwacht. Als beenhouwersdochter kent Anniek als geen ander de kwaliteit van het rundvlees van hier.

“Het is werkelijk heel eenvoudig. Een goed stuk vlees, vers afgesneden door de beenhouwer, de pan in, kruiden en klaar.” Slimme marketingmensen zouden drie vingers geven om de kracht van een goed product zo treffend te verwoorden. Anniek doet het in 1,2,3 met een glimlach op de lippen en vuur in de stem. 

Of neen… euhm wacht!

“Of een hamburger van puur rundvlees”, vervolgt ze enthousiast, “dat is fantastisch!” Plots krult haar wenkbrauw in een frons. Ze denkt even na, en steekt van wal: “Eigenlijk kiezen mensen te gemakkelijk voor wat ze kennen, een biefstuk of filet pur. Maar behalve die traditionele stukken is er nog zoveel lekkers. Ik geniet er echt van om ook met de onbekendere stukken aan de slag te gaan.”

Heeft Anniek ook een lievelingsstuk? Jazeker. “Doe mij maar een goede côte à l’os. Of nee carpaccio. Euhm, wacht.. of toch… Neen, doe maar allebei. Ik kan niet kiezen,” glimlacht Anniek.