Translation not available
This page has not been translated for the selected language.
Préparation
Kruid het varkensvlees met peper en zout. Besprenkel met wat olijfolie en rozemarijnblaadjes.
Kook de erwten gaar in gezouten water. Giet af en spoel de erwten met koud water tot ze volledig afgekoeld zijn.
Mix de erwten met een staafmixer tot puree. Wrijf de puree door een zeef.
Doe de erwtenpuree in een pot en laat aan de kook komen. Laat een paar minuten koken zonder deksel om wat vocht te laten verdampen. Voeg wat zout en een snuifje suiker toe.
Bak ondertussen het varkensvlees gedurende 2 minuten op een hete grilplaat.
Laat de boter uitsmelten in de hete maar niet meer kokende erwtenpuree. Verdeel de puree over de borden en leg er de reepjes varkensvlees bovenop.
Qu'avez-vous pensé de cette recette ?
Faites-le-nous savoir en évaluant cette recette.