Een ovenschotel staat op tafel, waaruit al 1 hoek is uitgeschept op een bord. De ovenschotel bestaat uit krokante aardappelschijfjes, zoals een aardappelgratin, maar er is ook broccoli, rode ui en gerookte ham aan toegevoegd. Er staat een vaasje langs met een bloemetje en het tafelkleed is wit met ruitjes.

Gratin de pommes de terre aux brocolis et au jambon Ganda

Envie d’un délicieux plat réconfortant ? Ce gratin de pommes de terre aux brocolis et au jambon Ganda est fait pour vous ! Découvrez la délicieuse simplicité de ce gratin amélioré et profitez pleinement de ce moment savoureux.

Plat principal

50 min

Facile

Personnes 4

Ingrédients

11 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes van 0,5 cm dik. Kook ze in ongeveer 8 minuten beetgaar in gezouten water.

    Voeg de broccoliroosjes na 3 minuten toe. Giet vervolgens af.