Op tafel ligt een wit tafelkleed met hierop een donker houte plank. Hierop staat het stoofpotje met een witte geknooptje handdoek langs. Er staat een glaasje langs met knoflookyoghurt en twee waterglazen. Het groentestoofpotje heeft een mooie warme kleur door de oranje pompoen, groene korianderblaadjes en de gegrilde kaas.

Ragoût d’aubergine et de potiron au Berloumi

Ce ragoût d’aubergine et de potiron agrémenté de Berloumi est un savoureux plat végétarien débordant d’épices et de textures. Un repas succulent et nutritif, idéal pour les amateurs de plats réconfortants et originaux !

Plat principal

60 min

Facile

Personen 4

Ingrédients

    Pour le fromage grillé

    Pour le yaourt à l’ail

20 ingrédients sélectionnés

Order via

Préparation

    Coupez l’aubergine, le potiron et les pommes de terre en dés. Émincez l’oignon et l’ail.